Comunicat de presa Yuniku + Visureal

Gama Optic aduce la Cluj tehnologiile Yuniku și Visureal

Gama Optic aduce la Cluj cele mai recente inovații HOYA:

• Yuniku – primul sistem de vedere 3D din lume fabricat de Hoya, care ajustează optim vederea oricărui purtător de ochelari.
  • Visureal – o tehnologie de vârf, durabilă, care asigură măsurători mobile și precise, determinând automat și rapid toți parametrii importanți necesari pentru fabricarea unei perechi de ochelari.

Yuniku folosește o tehnologie revoluționară 3D care evaluează nevoile vizuale ale purtătorului, luând în considerare și trăsăturile faciale. Programe software avansate calculează poziția ideală a lentilelor, ținând cont de parametrii oculari, apoi realizează ramele în concordanță cu acești parametri unici. Printarea 3D a ramelor permite customizarea suplimentară, în raport cu nevoile vizuale, estetice și de confort ale clientului.

Conceptul Yuniku include o selecție exclusivă de rame, design-uri, culori și finisaje. Acestea sunt completate de o suită de lentile premium: monofocale, progresive sau de interior.

Ochelarii Yuniku sunt personalizați cu inițialele purtătorului.

Pentru prima dată, te poți bucura în sfârșit de precizie optică, fără compromiterea stilului sau modului de prelucrare al lentilelor.

Tehnologia Yuniku se găsește momentan în doua dintre cele 5 magazine de optică medicală Gama Optic Cluj:

• Magazin Sora: B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 1
  • Magazin Union : Str. Primăverii nr. 11A

Tehnologia Visureal se găsește în toate magazinele Gama Optic.