Valori

Încredere

În magazinele Gama Optic vei găsi numai aparatură medicală de diagnosticare și execuție de ultima generație. La dispoziția pacienților noștri stau medici specialiști și opticieni cu o vastă experiență în domeniu. De asemenea, specialiștii Gama Optic participă mereu la sesiuni de pregătire pentru a fi permanent în pas cu noile tendințe.

Adaptabilitate

Știm că pacienții care ne trec pragul au situații specifice, de aceea le stăm la dispoziție cu prețuri speciale și oferte personalizate. Oferta de produse și servicii Gama Optic stă sub egida sloganului nostru, Go Smart. Fiecare client este unic pentru noi!

Expertiză

Gama Optic este o afacere de familie ajunsă a doua generație. Ceea ce ne motiveaza să ne dezvoltăm este satisfacția clienților noștri. În portofoliul Gama Optic intră branduri atent selecționate de lentile, rame și accesorii. Echipele din magazinele noastre sunt pregătite să răspundă oricăror întrebări și solicitări care le sunt adresate. Punem calitatea pe primul plan, pentru dumneavoastră!

Tehnologie

Tehnologia este o prioritate pentru Gama Optic. Avem cele mai inovative tehnologii optice care ne permit să determinăm cu acuratețe nevoile ochiului și să oferim cele mai performante soluții în materie de lentile și rame. La Gama Optic găsiți toate tehnologiile de vârf actuale:

  • VisuReal – determină corect relația dintre caracteristicile fizionomiei și distanța pupilară
  • Yuuniku – reinventează perspectiva ochelarilor pornind de la performanța lentilei și acuratețea câmpului vizual și creează o ramă care răspunde perfect tuturor cerințelor

Aceste tehnologii sunt puse la dispoziție de compania japoneză Hoya, lider mondial în producția de lentile.

Fă-ți acum o programare online

Branduri

Hoya
Interoptik
Rodenstock
Essilor
Zeiss
Polaroid
Police
Guess
RayBan