Tehnologia Yuniku

Tehnologia Yuniku

Sistemul Yuniku este proiectat în totalitate în funcție de vederea ta. Yuniku folosește o abordare revoluționară centrată pe vedere. Aceasta începe prin evaluarea nevoilor vizuale și a caracteristicilor faciale. Programul avansat calculează poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii, iar apoi rama se printează prin tehnologie 3D pe bază acestor parametrii unici. Pentru prima dată, te poți bucura în sfârșit de precizie optică, fără compromiterea stilului sau modului de prelucrare al lentilelor. În același timp, gama cuprinde o selecție amplă de rame, în funcție de model, culoare și finisaje, completate de o selecție de lentile premium monofocale, progresive sau de interior.

Ochelari Yuniku croiți 3D. Descoperiti beneficiile unice
• Printare 3D pentru compatibilitate perfectă a ramei
• Proiectați în totalitate conform nevoilor vizuale
• Compatibilitate perfectă cu stilul de viață individual

Compatibilitate perfectă
Sistemul Yuniku este lansat de Hoya, lider global în producția de lentile și produse optice, în colaborare cu Materialise. Inovator în domeniul în care activează, Materialise a revoluționat tehnica de printare 3D în sectorul medical și chirurgical de peste 25 ani. Yuniku împărtășește viziunea Hoya, de îmbunătățire a vieții prin inovație și performanță.

Vă așteptăm în magazinele Gama Optic din Cluj
Gama Optic a lansat în premieră pentru Cluj-Napoca primul sistem de vedere 3D din lume fabricat de Hoya, care ajustează optim vederea oricărui purtător de ochelari.

Tehnologia Yuniku se găsește momentan în 2 dintre cele 5 magazine de optică medicală Gama Optic din Cluj:

  • Magazin Sora: B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 1
  • Magazin Union: Str. Primăverii nr. 11A

Fă-ți acum o programare online

Branduri

Hoya
Interoptik
Rodenstock
Essilor
Zeiss
Polaroid
Police
Guess
RayBan