5 Motive să porți ochelari de soare!

Promoție de 20% la lentilele monofocale, lentilele pentru interior și lentilele progresive HOYA în variantele fotocromic.

Vizitați-ne în magazinele noastre!

Ochelarii de soare sunt un accesoriu irezistibil cu ajutorul căruia fiecare om se simte puternic și frumos în felul său. Dar, astăzi vom aduce în discuție 5 motive pentru care este recomandat să porți ochelari de soare din punct de vedere medical.

Frumusețea vine odată cu sănătatea!

1.Ochelarii de soare previn problemele cauzate de radiațiile solare.

Odată cu apropierea de lunile de vară, scoatem din dulap „hainele bune de vară” și crema de protecție solară. Dar, nu oferim atât de mare atenție și ochelarilor de soare. O pereche de ochelari de soare care să aibă cu adevărat efect în prevenirea problemelor cauzate de radiațiile solare trebuie aleasă cu bună știință. Cel mai sigur este ca aceasta să fie achiziționată dintr-un magazin de optică.

Deoarece ochii noștri sunt sensibili, iar expunerea prelungită la soare poate provoca iritații și boli nocive precum cancerul de piele, cataracta, degenerescența maculară, etc. se recomandă, în special, ochelarii de soare polarizați.

2.Ochelarii de soare sprijină vindecarea și recuperarea.

Acest punct se referă, în principal, la persoanele care au avut de curând o intervenție chirurgicală la nivelul ochilor. Măsurile suplimentare care se aplică în acest caz este purtarea ochelarilor de soare. Aceștia vor împiedica razele solare și valurile de căldură directe să rămână departe de ochi și, de asemenea, ajută la confortul vizual, fără probleme în exterior.

3.Ochelarii de soare țin departe migrenele și durerile de cap.

Deși soarele este un bun furnizor de vitamina D, lumina puternică a soarelui poate fi un motiv pentru declanșarea durerilor de cap și a migrenelor. Ochelarii de soare reduc, în acest caz, oboseala ochilor și astfel, posibilitatea unei dureri de cap în exterior este diminuată.

4.Ochelarii de soare vă protejează de nisip, praf și alte obiecte străine.

Când suntem afară, orice este posibil. De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă intre o musculiță în ochi? Sau un fir de praf? Știați că un element, cât de microscopi, vă poate distruge permanent vederea? Particulele prezente în aer și în natură pot provoca iritații severe dacă intră în contact cu ochii.

De aceea, recomandarea noastră de a fi selectivi și oferind o atenție deosebită purtării ochelarilor de soare ajunge astăzi la voi prin intermediul acestui articol.

5.Pentru că ochelarii de soare îți aduc un stil unic!

Un motiv la fel de important este modul în care ochelarii de soare ne fac să ne uităm în fiecare oglindă din drumul nostru. Cu ocazia primăverii 2021, magazinele Gama Optic se înarmează cu cele mai bune branduri de ochelari de soare. Atât din punct de vedere medical, cât și de stil.

 

Articole similare