fbpx
Skip links

Accesorii

După consultația de specialitate, primul pas este alegerea tipului de lentilă de vedere, în funcție de rețeta prescrisă.

După ce am ales împreună ochelarii (sau lentilele de contact) de care ai nevoie, unici și 100% personalizați, vrem să fim siguri că ai totul la dispoziție pentru a te bucura de ei cât mai mult timp: lacrimi artificiale pentru hidratarea ochilor sau accesorii pentru ochelari (de soare sau vedere) – lavete, etuiuri, soluții de curățare, tocuri, spray-uri de întreținere etc.

Îți propunem soluții testate, de la cei mai buni producători din lume, eficiente în curățare, care maximizează perioada de utilizare a ochelarilor, fie ei de vedere sau de soare. Îți dăm toate sfaturile și informațiile de care ai nevoie pentru a-ți întreține și curăța ochelarii și accesoriile acestora.

Folosind cea mai nouă aparatură și tehnologii inovatoare de ultimă generație, vei primi în scurt timp noii tăi ochelari de vedere 100% personalizați

Programare

Realizăm ochelari de vedere 100% personalizați, cu ajutorul unei aparaturi și unor tehnologii de ultimă generație.

Fă o programare
Redobândește-ți privirea!Descoperă promoțiile valabile până în 30 iunie 2021!

În magazinele noastre Gama Optic, avem noi promoții valabile până la data de 30 iunie 2021. 

Nu lăsa să treacă timpul, REDOBÂNDEȘTE-ȚI PRIVIREA și pregătește-te de vară!

Tu, purtător de ochelari cu mască. Noi soluții de anti-aburire.

Din cauza purtării continue a măștilor, purtătorii de ochelari se lovesc de problema aburirii lentilelor. 

Începând din această săptămână, fiecare locație Gama Optic este dotată cu soluții anti-aburire pentru o vedere clară și o viață mai ușoară.