Care sunt temerile întâmpinate atunci când aflăm că avem nevoie de o consultație?

Continut articol

„Îmi e frică să merg la o consultație oftalmologică sau optometrică.” De ce?

Unele temeri sunt înnăscute. Altele se nasc în momente incerte în care încercăm ceva nou sau deja am trecut printr-o experiență proastă. Și sperăm că nu o să trecem din nou.

Astfel, de-a lungul experienței, am identificat mai multe temeri ale clienților noștri în privința unei consultații. În timp, aceste temeri le-am transformat într-un lucru confortabil: le-am oferit un sistem de garanții bazat specific pe temerile lor. Dacă vă regăsiți în lista de mai jos este recomandat să faceți o vizită la unul dintre magazinele noastre de optică. Astfel, putem rezolva din timp aceste temeri și prevenim transformarea lor în viitoare probleme de vedere.
Să nu primesc tratamentul corect al lentilelor/să nu mi se potrivească ramele
De aceea colegii noștri primesc training periodic de specialitate la nivel național și internațional în vederea acestor lucruri. În plus, ne folosim de ultima generație de tehnologie (pe care o puteți accesa aici, aici și aici) pentru cât mai multă acuratețe în această alegere.
Costurile finale
O problemă adusă de neînțelegerea calității achiziționate. De aceea am creat un program cu 3 variante de prețuri: Economic, Standard și Premium. Cu toate acestea, este important să înțelegem calitatea pe care o achiziționăm. Un exemplu simplu: Cumpăr un aspirator Premium de 1000 de lei care mă ține 10 ani în condiții normale de utilizare vs. cumpăr un aspirator Economic de 150-200 de lei pe care trebuie să-l schimb în fiecare an. Dacă tragem linie după cei 10 ani, care dintre cele două variante este mai rentabilă? Exact.
Că nu mă voi acomoda cu perechea de ochelari după ce am primit-o
De aceea este inclusă garanția de acomodare de 6 luni pentru lentilele progresive. Pentru celelalte tipuri de lentile: (1) ne vom asigura că nu se întâmplă acest lucru, prin rama de probă. Și (2) undeva, ascunsă de văzul celorlalți, se află rama care vi se potrivește doar dumneavoastră, fie că va fi creată prin intermediul Tehnologiei de imprimare 3D (Yuniku), fie că o căutăm în toate magazinele noastre.
Îmi e frică să nu fiu contactat cu virusul SARS-CoV-2
De aceea este important să vă mențineți ora programată în magazinul nostru. Noi ne asigurăm că toate aparatele sunt dezinfectate, iar spațiul din cabinet este aerisit cu 10 minute înainte de a vă primi. Știți vorba aceea: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Ziua de mâine poate fi mult prea îndepărtată, iar problemele nu așteaptă.