Cum îmi aleg optica?

Continut articol

cum imi aleg optica?

Înainte să citim articolele despre cum să ne alegem ramele ideale după fizionomie și care sunt lentilele care ni se potrivesc în funcție de stilul de viață, trebuie să fim atenți la cum ne alegem optica.

Cum îmi aleg optica? – Este o întrebare importantă atunci când ne dăm seama că s-ar putea să avem nevoie de un consult oftalmologic.

Cum îmi aleg optica potrivită pentru mine?

1. Cercetează pe Google toate magazinele de optică care îți apar pe prima pagină de căutare. Vezi cu care valori de identifici, care e tonalitatea și ce beneficii poți primi alegând optica respectivă. Ce îți oferă o optică mai presus de alta?

Nu-ți face alegerea după anunțurile care îți promit consultație gratuită sau alte cuvinte folosite în același scop. Orice magazin de optică oferă consultații gratuite astăzi, atunci când consultațiile sunt oferite de un optometrist.

2. Cercetează-i pagina de Facebook (și implicit de Instagram), ca să vezi care au fost ultimele recenzii ale oamenilor, care este imaginea lor în social-media, care este comportamentul lor față de clienți sau potențiali clienți.

3. Caută informații despre furnizorul lor principal de lentile! Probabil una dintre cele mai importante părți este să vezi dacă modalitatea de lucru al furnizorului de lentile se potrivește cu cine ești tu și ceea ce faci în fiecare zi.

E mai simplu să faci o cercetare amănunțită înainte decât să-ți ceri banii înapoi dacă nu ești mulțumit. Pe premisa să mergi la sigur, decât să trebuiască să mai faci o altă alegere. În plus! Nu uita să te asiguri că magazinul de optică se află în proximitatea ta și nu trebuie să străbați un oraș întreg.

Noi avem 7 magazine în Cluj-Napoca dispuse astfel încât să nu parcurgi mai mult de 15 minute până la destinație.

Treci un ochi prin site-ul nostru și vezi dacă suntem potriviți pentru tine. Noi știm că da.