Mindfulness Optic.

Continut articol

Cum să-ți gestionezi banii în luna decembrie pentru a avea grijă și de ochii tăi.

În luna decembrie, majoritatea persoanelor renunță la ideea de a-și reînnoi ochelarii sau a-și face pentru prima dată o pereche de ochelari. Chiar dacă aceștia se prezintă cu succes la consultul optometric gratuit sau oftalmologic.

De ce?

Răspunsul este simplu. Lista de cheltuieli pentru sărbători nu include și o pereche de ochelari nouă. Din diverse motive:

  • singura ramă care mi-a plăcut este prea scumpă;
  • lentilele de care am nevoie depășesc bugetul meu minim pentru cheltuieli suplimentare;
  • motive personale.

Astfel, de cele mai multe ori se renunță la ideea de a-ți îngriji nevoia ochilor în luna decembrie. Iar această problemă necesită o soluție.

Cum noi oferim o nouă generație de soluții, ne-am gândit să vă oferim câteva indicii din interior.

  1. Fă-ți o listă cu tot ceea ce ai nevoie de sărbători. Încearcă să nu mai existe alte lucruri de adăugat.
  2. Selectează din listă lucrurile de care ai nevoie cu adevărat, nu doar pentru a îndeplini un moft. Sărbătorile din luna decembrie nu se definesc prin achiziționarea de obiecte, ci prin simplitatea uniunii cu cei dragi.
  3. Caută produsele pe mai multe canale comerciale. O să fii surpins de adaosul care se oferă unor produse de care ai nevoie și pe care le poți găsi mai ieftin în altă parte.
  4. Încearcă să-ți confecționezi pe cont propriu decorațiunile de Crăciun. Nimic nu se compară cu un lucru bine făcut de mâna ta. În plus, poți implica mai multe persoane din familia ta și să creați o atmosferă călduroasă.

Fă acest exercițiu cu tine.

Dar totuși, perechea de ochelari este mult prea scumpă…

Nu-i nicio problemă. În cazul acesta, noi îți oferim 3 soluții cu intervale de preț diferite.

Poți alege dintre: Economic, Standard și Premium – variantele pentru lentile. Multe dintre aceste lentile conțin diferite reduceri, precum și un sistem de garanții pentru acestea (oferit în colaborare cu Hoya Vision Care). Dar fiecare variantă include tratamentul antireflex de care ai nevoie.

Când vine vorba de rame – nu îți face griji. Ai până la 50% reducere la rame în magazinul nostru de pe Bld. 21 Decembrie 1989, nr. 133.

Și ca să ne asigurăm de faptul că, chiar și la o variantă economică, totul se termină cu bine, ne folosim de ultima generație de tehnologie. Facem măsurători după parametrii tăi de purtare ca să ne asigurăm că noua viziune prin noile tale lentile este clară.

Tu ce mai ai nevoie de sărbători? În afară de o nouă pereche de ochelari…