Cum arată viitorul opticii?

Continut articol

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Care ar fi șansele noastre să creăm astăzi ceea ce se poate doar mâine?

Într-o capsulă a viitorului, am inventat ceea ce nu exista. Ne-am dus cu 20 de ani înainte, călătorind printre brațe robotice, holograme, case zburătoare și tot ceea ce visam că se va întâmpla cu 20 de ani înapoi.

Ne-am gândit care ar fi lipsurile de care ar beneficia cei mai mulți dintre noi, purtători de ochelari sau viitori purtători.

Când ne-am întors din capsula timpului, acum 7 ani, am realizat premiera tabletei visuReal+ pe piața de optică din România, oferind confort vizual milioanelor de clienți care ne-au trecut pragul. Astăzi, caracteristicile tabletei se adaptează și se reînnoiesc (sau se adaugă la) în funcție de nevoile consumatorului. Dar beneficiile rămân aceleași.

O să vă puneți întrebarea: Dar ce face acest visuReal, de e așa special?

Pentru că pe larg ar fi o poveste mult prea superficială, ne-am gândit să v-o facem pe scurt. Cu visuReal+ vă aducem în vedere confortul purtării lentilelor. Pentru că este singura tabletă ce poate măsura în mod individual cei 5 parametrii pe care îi deținem fiecare: distanța pupilară – distanța dintre pupile; înălțimea de montaj – distanța de la partea de jos a ramei la pupilă; distanța vertex – distanța de la pupilă la lentilă; unghiul pantoscopic – înclinația ramei pe față; curbura ramei – cât e de curbată rama spre interiorul feței;

Cum adică dețin parametrii? 

Adică suntem autentici. Și ca să fim autentici, vă și arătăm cum facem aceste măsurători cu visuReal+ și care sunt rezultatele acestuia.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]