fbpx
Skip links

Ochelari de soare

Expus perioade îndelungate la surse puternice de lumină, ochiul uman suferă.

Soarele sau reflexia luminii pe suprafețe lucioase suprasolicită ochii, iar în timp această oboseală poate evolua în afecțiuni, care nu pot fi corectate cu ochelari de vedere.

Ce poți face? La fel cum ai grijă de piele atunci când o expui la soare, asigură-te că și ochii îți sunt protejați cu un accesoriu confortabil, la modă, care vorbește despre personalitatea ta, dar în același timp e și eficient în scopul său.

Nu uita nici de cei mici, care trebuie protejați de radiațiile UV, așadar ai grijă la alegerea ochelarilor de soare pentru ei. Pe lângă stiluri și culori, verificați și informațiile de pe etichetă legate de protecția UV.

Hai la Gama Optic și lasă-ne să-ți dăm o mână de ajutor ca să alegi nu doar cel mai reușit accesoriu, dar și un instrument care să-ți protejeze sănătatea ochilor.

Folosind cea mai nouă aparatură și tehnologii inovatoare de ultimă generație, vei primi în scurt timp noii tăi ochelari de vedere 100% personalizați

Programare

Realizăm ochelari de vedere 100% personalizați, cu ajutorul unei aparaturi și unor tehnologii de ultimă generație.

Fă o programare
Redobândește-ți privirea!Descoperă promoțiile valabile până în 30 iunie 2021!

În magazinele noastre Gama Optic, avem noi promoții valabile până la data de 30 iunie 2021. 

Nu lăsa să treacă timpul, REDOBÂNDEȘTE-ȚI PRIVIREA și pregătește-te de vară!

Tu, purtător de ochelari cu mască. Noi soluții de anti-aburire.

Din cauza purtării continue a măștilor, purtătorii de ochelari se lovesc de problema aburirii lentilelor. 

Începând din această săptămână, fiecare locație Gama Optic este dotată cu soluții anti-aburire pentru o vedere clară și o viață mai ușoară.