Planul nostru de carieră

Perioada de training

Cariera ta în optică începe aici!

Îți oferim o perioadă specială de training, în care vei acumula informațiile necesare pentru a păși în industria opticii medicale. Durata acestei perioade este flexibilă și va fi determinată în funcție de nivelul tău de ambiție și dorința ta de a învăța.

La finalul perioadei de training, vei fi evaluat/ă printr-un test care ne va dezvălui nivelul tău de înțelegere și competență. Rezultatele acestui test vor servi drept referință în evaluarea progresului tău și în luarea deciziei finale privind integrarea ta în echipa noastră.

Echipa noastră te va sprijini activ, oferindu-ți feedback constructiv și îndrumare pentru a te ajuta să-ți atingi adevăratul potențial.

gama optic buna ziua

ÎNCEPĂTOR

Salariu: 3000 lei

Experiența anterioară este apreciată, dar nu este obligatorie. Etapa „Începător” are o durată minimă de 3 luni, în care vei primi instruire și îndrumare din partea consultanților și optometriștilor noștri cu experiență.

Condiții pentru trecerea la următorul nivel: Minim 3 luni pe poziția de Începător.

Principalele obiective în această etapă sunt:

 • Vei asimila tehnicile de vânzare și vei aprofunda cunoștințele în domeniul optic;
 • Vei învăța cum să creezi o experiență cât mai memorabilă în interacțiunea cu clienții;
 • Vei implementa și vei aplica practic cunoștințele dobândite.
GAMA OPTIC GARA

CONSULTANT VÂNZĂRI JUNIOR

Salariu: 3000 lei + 600 lei (bonuri de masă) + comision din vânzări

Experiență: Minim 3 luni de vânzări în domeniul opticii

Condiții pentru trecerea la următorul nivel: Minim 6 luni pe poziția de Consultant Vânzări Junior.

Principalele responsabilități ale unui Consultant Vânzări Junior includ:

 • Interacțiunea directă cu clienții;
 • Realizarea de bonuri de comandă;
 • Utilizarea catalogului digital de lentile pentru a implica clientul în procesul decizional și a oferi transparență;
 • Programarea consultațiilor;
 • Participarea activă în procesul de vânzare și asumarea responsabilităților aferente.

CONSULTANT VÂNZĂRI SENIOR

Salariu: 3500 lei + 600 lei (bonuri de masă) + comision din vânzări

Experiență: Minim 9 luni de vânzări în domeniul opticii

Condiții pentru trecerea la următorul nivel: Minim 2 ani pe poziția de Consultant Vânzări Senior, din care un an de practică în cabinetul de optometrie + Diplomă de optometrist.

Ai opțiunea de a rămâne la acest nivel sau de a te orienta către o carieră mai avansată în domeniul opticii. Poți începe studiile de optometrist și să îți desfășori practica în interiorul magazinului sub îndrumarea unui optometrist specialist din echipa ta.

Principalele obiective în această etapă sunt:

 • Strânsa colaborare cu optometristul și ceilalți membri ai echipei pentru a asigura o ofertă completă și personalizată către clienți.
 • Monitorizarea și evaluarea performanțelor consultantului de vânzări junior, oferirea de feedback și îndrumare pentru îmbunătățirea rezultatelor.
 • Menținerea relației față de clienții existenți și dezvoltarea de noi relații cu potențialii clienți prin abordarea proactivă și profesionistă.
YUNIKU GAMA OPTIC

OPTOMETRIST SPECIALIST

Salariu: 4000 lei + 600 lei (bonuri de masă) + comision din vânzări

Experiență: Minim 2 ani de practică în cabinetul de optometrie + Diplomă de optometrist

Condiții pentru trecerea la următorul nivel: Minim 2 ani de optometrie pe poziția de Specialist + cursuri de specializare

În această etapă, vei putea îndeplini următoarele sarcini:

 • Vei monitoriza performanța fiecărui consultant de vânzări din echipa ta și vei oferi îndrumările necesare pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele de carieră.
 • Te vei asigura că sunt respectate obiectivele generale ale companiei și vei implementa strategii adecvate pentru a le îndeplini.
 • Vei participa activ la procesul decizional în magazinul în care lucrezi și vei contribui cu idei noi pentru o abordare inovatoare în activitatea de vânzări.
Gama Optic Aushopping

OPTOMETRIST EXPERT

Salariu: 4500 lei + 600 lei (bonuri de masă) + comision din vânzări

Experiență: Minim 4 ani de practică în cabinetul de optometrie

Ca Expert, vei colabora direct cu antreprenorul Gama Optic pentru a stabili obiectivele generale de dezvoltare. În această etapă, poți alege să participi la ședințe specializate pentru a-ți dezvolta abilitățile de antreprenor și pentru a înțelege procesul de dezvoltare al unei companii de la A la Z.

Principalele tale responsabilități includ:

 • Identificarea și implementarea de strategii de dezvoltare și creștere a afacerii, având în vedere cunoștințele tale avansate în optometrie și buna-înțelegere a segmentului de piață din domeniul opticii.
 • Coordonarea și supervizarea activităților de formare și dezvoltare profesională a consultanților de vânzări, asigurându-te că aceștia sunt bine pregătiți și actualizați în privința noilor tendințe și tehnologii din domeniu.

PARTENER Gama Optic

Cea mai înaltă treaptă în planul nostru de carieră!

Ca Partener Gama Optic, vei avea privilegiul și responsabilitatea de a prelua controlul asupra unui magazin Gama Optic, devenind astfel antreprenorul nostru asociat.

Ca și partener, vei fi responsabil pentru toate aspectele operaționale ale magazinului, inclusiv gestionarea stocului, a mărfurilor și a încasărilor. Vei fi implicat în luarea deciziilor strategice pentru dezvoltarea și creșterea afacerii tale, contribuind la succesul general al brandului nostru.

Odată cu această etapă, vei avea ocazia să-ți îndeplinești visul de a conduce propriul tău business în industria optică, beneficiind în același timp de suportul și experiența noastră acumulată de-a lungul anilor.

GAMA OPTIC FORTUNA

Construiește-ți povestea de succes împreună cu noi. Aplică acum!