Skip links

ÎNCEPĂTOR

Salariu începând de la 2500 lei net

Vei face parte dintr-o echipă de vânzări formată dintr-un consultant de vânzări și un optometrist timp de 3 luni. În această perioadă, ti se va oferi training din partea consultanților și optometriștilor, precum și training specializat în domeniul vânzărilor din partea angajatorului și/sau a trainer-ului de vânzări. Astfel, după minim 3 luni petrecute pe acest post, ai posibilitatea sustinerii un examen de evaluare pentru a fi ridicat spre următoarea poziție, cea de Consultant Vânzări Junior.

incepator

CONSULTANT VÂNZĂRI JUNIOR

Salariu începând de la 2600 lei net + tichete de masă de 400 de lei + bonus din vânzări

Iși va desfășura activitatea într-un magazin, alături de un optometrist.

În acest timp, consultantul de vânzări junior are următoarele responsabilități:

  • interacțiunea directă cu clienții;
  • răspunderea directă în realizarea actelor de final de zi;
  • folosirea catalogului digital de lentile pentru implicarea clientului în procesul decizional și pentru transparență față de acesta;
  • realizarea programărilor pentru cabinetul optometristului;
  • răspunderea directă în procesul de vânzare / asumare.

Acest timp este influențat de dorința și inițiativele consultantului de vânzări în creșterea profesională și personală. Astfel, după minim 6 luni petrecute pe acest post, respectivul are posibilitatea să susțină un examen de evaluare pentru a fi ridicat spre următoarea poziție, cea de Consultant Vânzări Senior.

CONSULTANT VÂNZĂRI SENIOR

Salariu începând de la 3100 lei net + tichete de masă de 400 de lei + bonus din vânzări.

Participă activ la procesul decizional în vederea magazinului în care lucrează și poate veni cu idei noi pentru o abordare inovativă de vânzare.

Consultantul primește beneficii mai mari în ceea ce privește partea financiară și se poate decide dacă își dorește să-și completeze poziția de consultant vânzări cu cel de optometrist. Astfel, este motivat să-și înceapă studiile de optometrist și să-și desfășoare practica în interiorul magazinului în care lucrează, sub tutela optometristului specialist din echipa sa. Această perioadă poate fi văzută și ca un punct culminant în carieră, întrucât consultantul de vânzări poate să rămână la acest stadiu sau să se orienteze spre mai mult în domeniul opticii.

Dacă se simte pregătit, după o perioadă minimă de 1 an de practica in cabinetul de optometrie, consultantul își poate susține examenul de evaluare pentru poziția de SPECIALIST.

SPECIALIST

Salariu începând de la 3600 lei net + tichete de masă de 400 de lei + bonus din vânzări.

Poziția de specialist este direct influențată de dorința consultantului de a se specializa in cariera de optometrist. Astfel, el ajunge la un nivel avansat în procesul de vânzare prin completarea acestuia cu activitatea din cabinet.

În acest moment de carieră, specialistul va fi apt pentru a lua sub tutela lui incepatori pe care va trebui să-i pregătească pentru un post de consultant vânzări junior.

În această perioadă, specialistului îi sunt oferite training-uri specializate în domeniul
managementului, marketing-ului și a resurselor umane. Fiecare persoana care se va afla pe această poziție va primi aceleași sesiuni de training, începând astfel pregătirea acestora pentru postul de expert al magazinului.

Dacă se simte pregătit, după o perioadă minimă de 2 ani specialistul își poate susține examenul de evaluare pentru poziția de EXPERT.

EXPERT

Salariu începând de la 4000 lei net + tichete de masă de 400 de lei + bonus din vânzări.

Expertul stabilește impreună cu intreprinzătorul Gama Optic, obiectivele generale de dezvoltare.

Va trebui sa aiba cunostinte solide in optometrie si despre piata din domeniul opticii.

Monitorizează indicii de performanță a fiecărui consultant de vânzări aflat sub tutela sa și îi ajută pe aceștia să-ți atingă scopul în carieră;

Respectă obiectivele generale ale firmei și pune în aplicare cultura organizațională a firmei, astfel încât să păstreze o imagine constantă.

Tot în această perioadă, managerul va avea parte, la dorința acestuia, de ședințe specializate în ceea ce privește antreprenoriatul și dezvoltarea unei firme de la A-Z, astfel încât să poată fi pregătit pentru a deveni PARTENER GAMA OPTIC.

Începe-ți cariera alături de noi!

Completează datele de mai jos, iar noi te vom contacta în curând.