yuniku

SISTEMUL YUNIKU

O abordare revoluționară centrată pe vederea ta!

Tehnologia Yuniku reprezintă un avans semnificativ în domeniul optic, care integrează cele mai avansate tehnologii și instrumente de scanare pentru a crea ochelari personalizați cu o precizie optică perfectă. Această tehnologie de vârf îmbină scanarea facială de înaltă rezoluție cu algoritmi avansați de calcul pentru a captura detaliile unice ale feței și ale ochilor fiecărui individ.

3d_mare
Yuniku-1068x520-1

Cel mai înalt nivel de personalizare

Prin intermediul scanării faciale precise și a analizei detaliate a parametrilor vizuali, Yuniku poate identifica și corecta orice abateri ale vederii, asigurând o acuitate vizuală optimă și un confort excelent pentru purtător. Fiecare aspect al ochelarilor, de la forma lentilelor până la designul ramei, este perfect adaptat nevoilor și preferințelor individuale ale clientului.

Rama ochelarilor Yuniku este printată 3D din materiale de calitate superioară, care combină rezistența și durabilitatea cu un design elegant și modern. Dimensiunile ramei sunt perfect ajustate pentru a se potrivi confortabil feței fiecărui purtător, garantând o experiență de purtare fără cusur și o estetică impecabilă.

Fiecare pereche de ochelari Yuniku este fabricată cu atenție la detalii și cu un accent deosebit pe calitate și performanță, garantând că clienții se bucură de cea mai bună soluție optică disponibilă în momentul actual.Varietate optică

Yuniku cuprinde o diversitate de rame disponibile într-o paletă variată de modele, culori și finisaje. Acestea sunt completate de o selecție de lentile premium monofocale, progresive sau de interior, concepute pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui client.

Yuniku-by-Hoya-Vision-8-960x720

Inovație optică

Yuniku reflectă viziunea companiei Hoya Lens, un producător de top de lentile și produse optice, recunoscut la nivel global pentru inovația și calitatea produselor sale.