Aceşti termeni de utilizare (“Termeni”) reprezintă un contract între dumneavoastră şi Gama Optic (“Gama Optic” sau “noi”) şi reglementează accesul la utilizarea serviciilor puse la dispoziţie prin intermediul site-ului www.gama-optic.ro.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile deoarece aceştia reglementează relaţia dintre Gama Optic şi membrii comunităţii (“Gama Optic” sau “dvs – tu”) şi descrie drepturile şi obligaţiile noastre reciproce.

Politica noastră de Confidențialitate reglementează, de asemenea, utilizarea Siteului („www.gama-optic.ro„); te rugăm să citești cu atenție Politica de Confidențialitate pentru informații importante despre practicile noastre de confidențialitate;

Termeni de Utilizare

1.1. Acceptarea termenilor: Prin accesarea şi/ sau utilizarea site-ului acceptaţi şi sunteţi de acord cu aceşti termeni în scris. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, nu utilizaţi site-ul.

1.2. Modificarea termenilor: Putem modifică în orice moment, în întregime sau parţial, site-ul web, şi/ sau prezentele Termeni si Conditii de utilizare. Trebuie să citiţi şi să verificaţi periodic Termenii la care se fac trimitere, pentru a fi informat în mod constant cu privire la Condiţiile care vi se aplică. Utilizarea site-ului web după modificarea acestor Termeni si Conditii reprezintă acceptarea modificărilor.

 1. Descrierea Serviciului

Gama Optic oferă următoarele servicii în cadrul Abonamentului la Vedere:

 • Voucher de 60 de lei aplicabil la orice achiziție
 • Consultație optometrică specializată
 • Măsurători digitale ai parametrilor de purtare
 • Spa la ochelari – curățare profesională cu ultrasunete
 • Extra Garanție cu doar 5% din valoarea comenzii – asigură daunele accidentale cauzate de rupere, spargere sau furt
 • 10% reducere la orice ramă aleasă
 • 10 % reducere la orice tip de lentilă
 • Buy-Back la ramă / lentile cu până la 50% reducere – pentru produsele achiziționate în magazinele Gama Optic, cu o vechime de maxim 2 ani

 

 1. Valabilitatea:

› Abonamentul are valabilitatea de un an calendaristic începând cu data achiziționării acestuia; 

Termeni şi Condiţii Generale

 

 1. Cerinţe de membru: Vârsta. Doar persoanele care au vârsta de minim 18 ani împlinită vor fi admise ca şi membru Gama Optic. Minorii vor solicita consimţământul reprezentantului legal de a deveni membru Gama Optic.

2.1. Cont: Pentru a deveni membru Gama Optic trebuie să creaţi un cont de utilizator denumit în continuare “Cont”. Toate datele furnizate trebuie să fie corecte şi complete (în special nume, prenume, adresa de e-mail și numărul de telefon). În cazul în care aceste date se vor schimbă ulterior, sunteţi obligaţi să modificaţi orice informaţii relevante în cont, cât mai repede posibil.

 

2.2. Contul de membru Gama Optic este personal şi nu poate fi vândut sau transferat unei părţi terţe. Poți utiliza contul numai pentru tine și nu ai voie să permiţi utilizarea contului tău de către o altă persoană pentru profit sau în oricel alt mod. Parola trebuie să o păstraţi secretă. În cazul în care primim informaţii despre utilizarea abuzivă a contului dvs de către o altă persoană, Gama Optic vă va informa despre acest aspect şi veţi selecta imediat o parolă nouă. Sunteţi răspunzător de toate pretenţiile, daunele, cheltuielile suportate de către noi sau terţe părţi cauzate de utilizarea abuzivă a contului dvs de către terţe părţi care sunt responsabile. 

 

 1. Dreptul legal de anulare: Aveţi dreptul de a anula contractul Gama Optic în termen de 10 zile de la dată achiziției şi fără a prezenta un motiv. Pentru a exercita dreptul de anulare este necesar să ne informaţi prin e-mail despre decizia de a anula acest contract. Adresa noastră de e-mail este contact@gama-optic.ro – vom efectua rambursarea fără întârzieri nejustificate şi nu mai târziu de 30 de zile lucrătoare de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia de a anula contractul. Rambursarea se va efectua folosind aceleaşi mijloace de plata aşa cum aţi utilizat la tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care aţi convenit în mod expres să fie altfel; în orice caz nu se vor percepe comisioane că urmare a rambursării.

 

 1. Condiții de rambursare și anulare:

› Dacă dorești anularea și rambursarea plății, trebuie să ne ne notifici de această intenție în termen de până la 10 zile de la achiziționarea abonamentului, prin orice mijloc de comunicare disponibil (e-mail, social media, telefon);

› Nu se încadrează în politica de rambursare abonamentul utilizat (a fost folosit pentru o achiziție în unul dintre magazinele noastre);

 

 1. Calitatea de membru: Gama Optic va reînnoi automat abonamentul o dată la fiecare 365 de zile după activarea acestuia. În cazul în care plata nu poate fi efectuată din lipsa de fonduri, vom dezactiva automat abonamentul până la o plată reuşită.

 

 1. Modalitatea de plată: Pentru achitarea abonamentului puteţi selecta metodele de plata indicate pe site-ul Gama Optic care v-au fost prezentate în procesul de aplicare. În cazul în care o plată nu este decontată cu succes, din cauza fondurilor insuficiente sau din alte motive, veți fi notificat de către procesatorul de plăţi Stripe.

 

 1. Anularea: Poţi rezilia abonamentul lunar până la ultima zi de membru, accesând setările contului tău pe site-ul www.gama-optic.ro. Poţi reactiva calitatea de membru în orice moment.

 

8 Preţ: Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile în orice moment. Toate modificările de preţ în calitate de membru vor intra în vigoare de la următoare dată de facturare printr-o notificare comunicată pe site-ul www.gama-optic.ro sau prin orice alte mijloace de comunicare, cum ar fi e-mail, social media etc.

 

 1. Valabilitatea și aplicabilitatea ofertelor: reducerile oferite în cadrul campaniilor de reduceri pot fi aplicate doar în termenul de valabilitate înscris în oferte. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de anulare a plății făcute. De asemenea, ne rezervăm dreptul de anulare a plăților cu reducerile aplicate în mod eronat prin modificarea linkurilor de acces, utilizarea sistemului de Browser Cache pentru modificarea pachetelor accesate, sau orice altă metodă de abuz al sistemului de reduceri.

 

 1. Servicii: Dacă Gama Optic nu este în conformitate cu contractul, adică nu efectuează servicii conform contractului (de exemplu, o ofertă nu are dată convenită sau oferta nu corespunde cu descrierea serviciului, instructorul nu posedă calificările menţionate etc.) aveţi dreptul de a raporta acest lucru către echipa Gama Optic pentru a remedia cât mai repede posibil această problema. Vă rugăm să ne transmiteți la adresa de e-mail contact@gama-optic.ro, orice serviciu care nu este în conformitate cu contractul dintre “Dumneavoastră” şi “Gama Optic”.

 

 1. Garanţii: Serviciile achiziţionate prin intermediul site-ului www.gama-optic.ro sunt prestate de către Gama Optic.

 

 1. Confidenţialitate: Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului web/ aplicaţiei sunt utilizate numai în conformitate cu Politica noastră de confidenţialitate şi cu prezențele Condiţii de utilizare şi fac obiectul Politicii de confidenţialitate publicate pe site-ul web.

 

 1. Linkuri către alte siteuri web: Site-ul web oferă acces către alte site-uri web prin intermediul hyperlink-urilor. Noi nu gestionăm aceste site-uri şi nu putem controla conţinutul acestora. În consecinţă, nu purtăm în niciun mod răspunderea pentru conţinutul acestor site-uri web, nici pentru colectarea sau transmiterea datelor cu caracter personal, instalarea cookie-urilor sau orice alte procese similare acestora.

 

 1. Examinarea litigiilor: În cazul în care apare un litigiu între Gama Optic şi Dumneavoastră, sunteţi de acord ca părţile să rezolve orice pretenţie pe cale amiabilă. Vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi în mod direct pentru soluţionarea problemei.

 

 1. Modificări: Ne rezervăm dreptul de a modifica aceşti termeni şi condiţii în orice moment. Modificarea Termenilor şi Condiţiilor va fi transmisă prin e-mail, iar dacă în timp de 2 săptămâni nu vom primi nici o obiecţie de la dvs o vom considera acceptată. În măsura în care schimbarea termenilor şi condiţiilor este necesară ca urmare a unei modificări a dispoziţiilor legale, clientul nu are dreptul de a se opune în această privinţă.